Welkom op de website van Dierenbegraafplaats Erve ten Holte.


Alleen wie zelf een huisdier heeft weet hoe veel plezier en liefde hij of zij je geeft. Daarbij maakt het geen verschil of het nu een hond, kat, konijn of een ander dier is. Je geeft alle aandacht die je kan en doet alles voor een optimale verzorging. Logisch dat je, als het dier sterft, ook wilt zorgen voor een nette en respectvolle begrafenis. U zult merken dat dit troost biedt bij het verwerken van het verdriet. Hebt u kinderen? Door ze te betrekken bij de dood van het dier en het begraven ervan geeft u duidelijkheid over wat er met hun vriend is gebeurd en waar hij of zij is gebleven.

Bij dierenbegraafplaats Erve ten Holte kunt u uw huisdier laten begraven op de manier zoals u dat wilt. In de meeste gevallen zal dat betekenen dat u zelf aanwezig bent bij de begrafenis. U bent van harte welkom om hierbij familie of vrienden mee te nemen.
Na de begrafenis mag u het graf zo vaak als u wilt bezoeken. Bij het begraven is de eerste twee jaar grafhuur inbegrepen. Daarna is het mogelijk om jaarlijks de huur te verlengen.
Het is mogelijk om uw dier te begraven in een houten rouwkist. Deze laten wij maken door Stichting Het Werk(t) in Spankeren (www.stichtinghetwerkt.nl), waar mensen werken met afstand tot de arbeidsmarkt. 

Op het graf kan een grafsteen of grafmonument worden geplaatst. Er zijn verschillende voorbeelden te zien van wat mogelijk is. Erve ten Holte onderhoudt contacten met twee leveranciers van grafmonumenten. Hierdoor kunt u de keuze maken die u wilt.